6 FEBRUARI 2008

Door omstandigheden vordert 't alemaal niet zo snel als ik zou willen, maar desondanks is 't einde toch in zicht. Het plafond zit er gelukkig in. Eerlijk gezegd was dit 't meest beroerde klusje, want met z'n tweeen gipsplaten met een overspanning van 3,50 m tegen 't tengelwerk bevestigen valt niet mee!!! Natuurlijk heb ik dáár maar even een foto van gemaakt want 't gezwoeg moet natuurlijk wel even vast gelegd worden.
Klik op de foto's voor een popup in groter formaat.
Maar gelukkig, het zit!! Alle gaatjes geplamuurd en één keer gewit. Hopelijk vandaag of morgen de laatste laag witsel erop, dan de muren en dan is het écht klaar! Bij het toilet moet nog één leiding bevestigd worden en dan kunnen we die ook officieel openen. Door het regenachtige weer is de buitenboel helaas nog n rommeltje, maar daar kunnen we op dit moment niks aan doen. Zodra het weer beter wordt, zal dat ook een metamorfose ondergaan. (want dát is wel nodig!!)

 
De reserveringen druppelen weer langzaam binnen, waardoor er natuurlijk alweer verschillende bezoekjes aan de groothandel hebben plaats gevonden. (wat voor mij natuurlijk geen straf is, want jongens, wat zijn er weer n mooie materialen binnen!!!)
Ik weet niet hoe 't met jullie zit maar ik popel om weer aan de slag te gaan!!