10 FEBRUARI 2010

Vanaf september/oktober 2009 is het rustig geweest omtrent Amazing Pieces qua updates, foto's en vooral workshops, maar beslist niet rustig qua huiselijk leven....

De reden daarvoor is een gigantisch ingrijpende verbouwing. Een verbouwing waarbij we de achterkant van ons huis hebben gesloopt/afgebroken en weer opnieuw hebben opgebouwd, vreselijk.... het leek wel een nucleair rampgebied en er zijn momenten geweest dat we ons afvroegen of het ooit nog goed kwam.... maar dat deed het!

Na 4 maanden begint het buiten ergens op te lijken en is het plaatje, zoals wij het voor ogen hadden, dan eindelijk werkelijkheid, maar we zijn nog laaaaaaaaaaaaaaang niet klaar want vanaf januari is de ellende binnen begonnen met het slopen van muren (boven en beneden), elektra verleggen, nieuwe vloeren, stucen en schilderen.

Volgende week hebben we nog één grote binnenklus namelijk de nieuwe trap naar de 1e verdieping....zucht...nóg meer stof...maar dán...dan gaan we de opbouwfase in en kunnen we met een goeie strakke planning de stuc-schilder-inrichtfase in gaan...dus nog éven doorbijten.

Over 2 weken ongeveer gaan het tussenschot en de noodkeuken eruit en de 1e week van maart zal m'n nieuwe keuken geplaatst worden, SPANNEND!!!!

Zodra binnen alles klaar is (hopelijk over een maand of 2) wordt er buiten nog het één en ander aangepast zoals de tuin, het hek en het garagepad maar dat is de laatste fase en zal waarschijnlijk pas rond of na de zomer plaats gaan vinden, geen idee of Amazing Pieces daar ongemak van zal ondervinden, maar dat zien we dan wel weer.

In ieder geval vordert de verbouwing gestaag en verloopt zodanig dat de workshops bij Amazing Pieces weer van start kunnen gaan.

Een stoffige groet maar graag tot ziens bij Amazing Pieces!!